Podzimní snídaně


Zavařenina a řecký jogurt vytvoří ve sklenici krásné barevné vrstvy. Nezapomeňte na skořici a muškátový oříšek, ať je snídaně krásně voňavá a opravdu podzimní!

Budete potřebovat:

¾ hrnku zavařeného ovoce (rozkrájejte nadrobno) nebo přesnídávky
1 lžíce syrupu z agave
½ lžičky zázvoru
¼ lžičky skořice
¼ lžičky muškátového oříšku
¾ hrnku řeckého jogurtu
½ hrnku mysli

Postup přípravy:

  1. Zavařené ovoce rozkrájejte, můžete klidně použít směs zavařeniny a čerstvého ovoce nebo zavařeniny a přesnídávky. Záleží na Vás.
  2. Smíchejte syrup, zavařeninovou směs a všechno koření.

  3. Do nízké širší sklenice naberte dvě až tři lžíce okořeněné ovocné směsi.

  4. Převrstvěte řeckým jogurtem, vrstvou mysli a další vrstvou ovocné směsi.

  5. Pokud Vám zbývají suroviny, můžete vytvořit ještě jednu celou vrstvu. Hotovo!

podzimni-snidane

Štítky: