Kuskus s tuňákem a kukuřicí

Kuskus

Dnes jsme si pro váš připravili další jednoduchý, snadný a chutný recept. Tento recept je báječný jako teplý oběd, když se vám nechce vyvařovat nebo nemáte tolik času.

Jídelníček na míru

Ingredience

100 gramů kuskusu
100 ml vody
100 gramů mražené kukuřice
185 gramů tuňáka ve vlastní šťávičce
Jarní cibulka
1 lžička másla
1 lžička podravky
1 lžička himalájské soli

Postup přípravy

Kuskus, sůl a podravku promícháme v hrnci. Zalijeme horkou vodou a necháme cca 10 minut odstát pod pokličkou. Mezitím můžeme na pánvi orestovat jarní cibulku. Následné přidáme kukuřici a necháme podusit cca 10 minut. Následně tuňáka zbavíme přebytečné šťávy a nasypeme na pánev s kukuřicí a cibulkou. Necháme pár minut vařit. Nakonec smícháme s kuskusem a můžeme podávat!